Esittely

Olen Pauliina Hyyryläinen ja suoritin koiran kasvattajan peruskurssin maaliskuussa vuonna 2015. Samana vuonna perustin kennelnimen Bravazza keskittyen espanjavesikoirien pienimuotoiseen kasvatustyöhön.Kaikki alkoi Lyytistä. Halusimme kotiimme koko perheen koiran, joka toimii niin harrastuskaverina kuin seuralaisenakin. Lyyti on täyttänyt kaikki odotuksemme ja paljon enemmän! Se on terve ja älykäs perro, jonka kanssa elämä on ollut vaivatonta alusta alkaen. Nyt kotonamme asuu myös Lyytin tytär Lempi, ihastuttava virtapakkaus, joka on osoittautunut hyvin monipuoliseksi harrastuskoiraksi.

Kasvatamme espanjanvesikoiria pienimuotoisesti, kotioloissa ja muun työn ohella. Kasvatustyön perustana on jalostaa elinvoimaisia, terveitä ja rotuominaisuuksiltaan tyypillisiä espanjanvesikoiria. Tasapainoisella ja hyvinvoivalla koiralla on myös isännälleen/emännälleen hyvinvointia lisäävä vaikutus!

Pentuja kenneliimme syntyy vain silloin tällöin ja tarkoin harkituin perustein. Ensimmäinen kennel Bravazza kasvattajanimen alle kirjattu pentue syntyi 30.5.2015. 

Kysy lisää: kennelbravazza@gmail.com

                                    Sivuilla olevia kuvia ei saa kopioida eikä julkaista ilman lupaa.