OMAT KOIRAT

Lyyti

Aquagruaz Korona

synt. 22.9.2011

Näyttelyt: Suomen muotovalio (FIMVA)

Terveys ja sukutiedot: koiranet

Lyyti on Heidi Kurjen/Kennel Aquagruaz K-pentueen kasvatti. Lyyti on ollut koko ikänsä erittäin terve, toimiva ja helppo koira. Se viihtyy niin aikuisten kuin lasten seurassa ja on avoin ja leikkisä niin omassa kuin vieraassakin porukassa. Sen helppoudesta kertoo myös, että se ei ole koskaan tarvinnut yhtään lääkekuuria, se ei ole allerginen millekään, sillä on erinomainen ruokahalu ja se innostuu kaikesta, mitä ikinä keksimme sen kanssa touhuta. -Lyytin kanssa arki yksinkertaisesti toimii!

Lyytin lempipuuhaa ovat nenätyöskentely ja etsimisleikit sekä uiminen, erityisesti haku vedestä on Lyytistä erityisen mukavaa <3. 

Lempi

Bravazza Priscabella

synt. 30.5.2015

Näyttelyt: 3 * SERT

1 * Viron SERT ja CACIB

Terveys ja sukutiedot: koiranet

Lempi on oma kasvattimme Lyytin ensimmäisestä pentueesta. Syntymästään saakka oli selvää, että tämä tähti -merkillä varustettu tyttö jää kotiin. Nimikin sille annettiin jo viikon ikäisenä :)

Lempi on hurmaava perroneiti! Se on kaikin puolin terve ja allergiaton ja se on tasapainoinen niin rakenteeltaan kuin luonteeltaan. Lempi on leikkisä, älykäs ja nopeasti oppiva koira eikä sen elämästä puutu huumoria:) Sen uteliaisuus ja eloisuus johtaa usein sinne missä sattuu ja tapahtuu:)

Lempin kanssa harrastetaan mm. näyttelyitä, perustottista ja olemme kokeilleet agilityäkin. Se on erittäin kuuliainen, keskittyy olennaiseen ja soveltuu hienosti monenlaiseen menoon. -Unelmakoira <3